Toen mijn baasje mijn voedsel veranderde ...

Onlangs kwam mijn baasje trots thuis met nieuwe brokjes. "Kijk Kitty, je gaat smullen"!

Ongeduldig om die nieuwe brokjes te proeven, haast ik me naar mijn bord. In een mum van tijd was alles weg! Te rap spijtig genoeg ...
Ik heb inderdaad de nacht doorgebracht met vreselijke buikpijn ...
Ik vergat dat wij katten en honden een delicaat spijsverteringssysteem hebben. Een overgangsperiode is nodig bij het overstappen naar een ander soort eten. Deze periode kan lang of kort zijn, afhankelijk van onze gezondheid!
Om mijn vrienden van een dergelijke ervaring te redden, heb ik een kleine tool gemaakt die super eenvoudig te gebruiken is. Je kunt ze hier vinden. Deze tool zal je door de overgangsfase leiden om de juiste hoeveelheden te geven.
Als deze tool jou heeft geholpen, aarzel dan niet om hem te delen!