Meet Oscar

Oscar
Ik stel mezelf voor, mijn naam is Oscar. Ik woon op het platteland, in een prachtige oude gerenoveerde boerderij. Mijn vrienden vertellen me dat ik een beetje snob ben, maar dat is helemaal fout : ik ben gewoon blij met het beste.

Ik hou van rennen in open velden en het buitenleven. Wanneer ik terugkom van mijn escapades heb ik vaak honger. Vroeger haastte ik me en at ik alles wat ik vond. Maar dit beviel me slecht, het maakte me dik en ik was goed voor enkele afspraken bij de dierenarts.

Het is daar, in de wachtkamer, dat ik Kitty heb ontmoet. Kitty en ik kunnen niet meer van elkaar verschillen. Om te beginnen is Kitty is een kat! Bovendien, een binnenkat die DJ is en in zijn verloren tijd is hij aan het rappen. Maar ik luister enkel en alleen maar naar rock.

Toch hebben we dezelfde gezondheidsproblemen, veroorzaakt door junkfood. Dit is hoe we samen zijn gestart om onze menselijke vrienden het best mogelijke voedsel voor honden en katten te bieden. Aarzel niet om onze site te bezoeken, klik hier